Szaúd-arábiai rendőröket néztek migránsnak múlt héten Cegléden

Újabb "betolakodóktól" retteghetnek a NER házmesterei!

Nem ez az első eset, ami jól példázza, mennyire hiszterizálta az orbáni propaganda az ország lakosságát.

Migránsoknak nézték a pécsi vízilabdázókat, rájuk küldték a rendőröket

Egy, a magyar kulturális sajátosságokra igen érzékeny állampolgár ugyanis meglátta a játékosokat hazafelé szállító két fehér kisbuszt, amiken semmi felirat nem szerepelt, az utastérben pedig sötét volt, (a járművek asszimilációra hajlandóságot a helyszínen nem mutattak), ezért nyomban bejelentést tett az illetékes hatóságok részére intézkedés foganatosítása végett.

A Budapest Beacon információi szerint a magyar rendőrök végül nem intézkedtek a tolmáccsal együtt 12 főből álló csoporttal szemben.

A szaúdi rendőrök egyébként január elején három hétre érkeztek Magyarországra, szakmai továbbképzésre, mely során azt tanulják, hogyan kell németjuhászt rendőrkutyának kiképezni.

A rendfenntartók elméleti és gyakorlati tréningen is részt vesznek, szabadidejüket pedig többek közt síeléssel töltik.

A lap úgy tudja, hétfőn Török Csaba alezredes, ceglédi rendőrkapitány is fogadta szaúdi egyenruhásokat.

Újabb csoportoktól retteghetnek a NER házmesterei

A cikk említi, hogy a múlt heti csoport csak az első turnus volt, és a közeljövőben újabb arab rendőrök kelthetnek feltűnést a településen:

ha ők hazatérnek, akkor még két 12 fős csoport érkezik majd, ugyancsak három-három hétre.

Gyanítjuk, hogy a következő hónapokban még sokat fogunk hallani ceglédi "migránsészlelésekről", és az ottani rendőröknek is sűrűn kell majd bocsánatot kérniük a közelkeleti kollégáktól...

Migránsoktól rettegtek a ceglédiek

Arab turistacsoportra hívtak rendőröket a helyiek Cegléden. A cegledipanorama.hu oldalon egy hölgy levelét közölték, aki rémisztőnek nevezte a találkozást. Azt írta: "Kérem a migráns-veszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos."