Manchesterbe szerződhet a Barcelona sztárja

Manchesterbe szerződhet a Barcelona sztárja

Miközben a spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelonánál kérdésessé vált Antoine Griezmann jövője, Angliából több kérő is bejelentkezett a francia támadóért.

A Mundo Deportivo szerint mindkét manchesteri elitklub, a City és a United erőteljesen érdeklődik a támadó iránt. Korábban arról is lehetett olvasni, hogy szívesen látnák Milánóban is, az Inter-játékosok között a 29 éves francia labdarúgót, akivel - a spanyol sportlap szerint - nemcsak edzője, Quique Setién elégedetlen, hanem Josep Maria Bartomeu klubelnök is.

A Barcelonába alapembernek érkezett, de egyre inkább cserejátékossá szürkülő Griezmann a szezonban 43 tétmeccsen jutott lehetőséghez, mérlege: 14 gól és négy gólpassz.

Nemrégiben Cristophe Dugarry korábbi francia válogatott labdarúgó beszélt Antoine Griezmann barcelonai helyzetéről a RMC Sportnak, ahol úgy nyilatkozott, hogy nem érti Griezmann miért nem áll ki magáért a Barcelonában. 

"Mégis kitől fél Griezmann? Egy 150 cm magas kölyöktől, aki félig autista? Csak egyszer végre tökösnek kell lennie. Már egy éve mondom, hogy problémája van Messivel. Csak fel kellene pofoznia” 

– öntötte szavakba gondolatait Dugarry.

„Igaz, hogy Messi többször is kereshetné a labdával, de ha őszinte vagyok, ez nem lep meg. Griezmann elveszíti a labdákat, önbizalom nélkül játszik. Itt az ideje, hogy Griezmann beszéljen Messivel, hogy megoldják a gondokat.”