"Családi" balhé Dunaújvárosban

Több lövés dördült a dunaújvárosi kórháznál csütörtök késő délelőtt, miután tettlegességig fajult két család vitája az intézmény előtt.

Hihetetlen, pedig igaz, fegyverropogástól volt hangos Dunaújváros belvárosa ma délelőtt, miután két "család" vitája tettlegességig fajult a Szent Pantaleon Kórház előtt. A vitás felek között akadt, aki fegyverrel szerzett érvényt akaratának - egyelőre ellentmondásos értesülések vannak arról, hogy riasztópisztolyt vagy éles lőfegyvert vetett-e be, de az eset egyik fültanúja három lövésről számolt be. Az viszont biztos, hogy volt, aki a kórház melletti kávézóban keresett menedéket. A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre.
 
A portálnak később a megyei kapitányság megyerősítette: 11 óra körül több személy összeverekedett, majd egyikük gáz-riasztó fegyverből lövéseket adott le. Az elsődleges információk szerint két személy megsérült. A tájékoztatás szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket azonosították a rendőrök, a felkutatásuk és elfogásuk érdekében szükséges intézkedések jelenleg tartanak.