Dudás Róbert a ceglédi hajléktalanszállónak vitt adományt a Jobbik-Konzervatívok alapítványának jóvoltából

Dudás Róbert a ceglédi hajléktalanszállónak vitt adományt a Jobbik-Konzervatívok alapítványának jóvoltából

Nő a bizonytalanság, fokozódik a megélhetési válság, az állam pedig az út szélén hagyja az elesetteket. Minden segítségre szükség van.

A Jobbik Magyarországért Alapítvány meghirdetett egy országos szintű programot, melynek célja, hogy olyan sok rászorulón segítsenek, amennyin csak tudnak. Vannak, akiknek az alapvető élelmiszerek megvásárlása is kihívás már, és vannak, akik elvesztették a lakhatásukat is.

Ennek keretében vitt Dudás Róbert adományt a ceglédi hajléktalanszállónak, ezzel garantálva, hogy hetekig biztosan legyen ennivaló az asztalon, illetve minden olyasmi, amire egy embernek alapvetően szüksége lehet.

Tíz ládából álló szállítmányt adtak vittek a ceglédi hajléktalanoknak, amiben volt száraz élelmiszer, gyümölcs, tej, konzervek és egyéb minden nap szükséges fogyasztási cikk. Ezeket a hajléktalan emberek többnyire nélkülözni kényszerülnek. Az intézményvezető elmondta a jobbikos politikusnak, hogy sajnos egyre többen érkeznek hozzájuk.

Ez azért van, mert egyre magasabbak a megélhetési költségek, továbbra is kétszámjegyű az infláció, és sokan vesztik el munkájuk mellett a lakhatásukat is

– szögezte le Dudás Róbert, a Jobbik Magyarországért Alapítvány kuratóriumi tagja.

Végül mindenkit arra bíztatott, hogy ha tud, akkor adományozzon.

(Címlapkép: Jobbik-Konzervatívok/facebook)