Egy bögre a kedvenc zenekaroddal? Jöhet bármikor, ugye? (x)

Egy bögre a kedvenc zenekaroddal? Jöhet bármikor, ugye? (x)

Alapfeltevés, hogy sem bögréből, sem jó zenéből nem lehet elég, így ha a kettőt kombinálod, akkor talán nem túlzás azt állítani, hogy a hatás hatványozódik.

Aki rajongott már bármilyen zenekarért, az pontosan tudja, milyen felemelő érzés reggel úgy kelni, hogy a kedvenceidet látod viszont a bögréden, amikor épp az előző napi koncertélmény után próbálsz visszatérni a Föld nevű bolygóra egy jó nagy adag kávé segítségével!

Mai cikkünkben sorra vesszük, mikor és hol van meg a létjogosultsága egy zenekaros bögrének!

Mindig és mindenkor!

Nem árulunk el nagy titkot ezzel talán, hiszen bögrére mindig szükség van: tea, kávé, víz, sőt, akár sör vagy bor is mehet bele végszükség esetén! A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel eszméletlenül fontos, így jó ha betárazol a RockStore.hu zenekaros bögréiből!

Gondolj csak bele, egy végigtáncolt koncerten milyen sok vizet veszítesz az izzadás miatt, és akkor még nem is beszéltünk arról az 1-2-3 korsó sörről, ami ugyebár szintén vizet von el a szervezetedtől. Ilyenkor muszáj fokozottan odafigyelni a folyadékpótlásra, a koncertmentes napokon pedig csak a normál bevitelt kell szem előtt tartani.

Léteznek erre persze fancy motivációs kulacsok is, de őszintén, el tudsz képzelni egy vérbeli rockert egy bézs színű kulaccsal? Persze, hogy nem! Hát éppen ezért gondolt rájuk a Road zenekar hivatalos webáruháza is, ahol temérdek zenekaros bögre közül válogathatsz akár te is!

Milyen bögrék és poharak várnak rád?

Egyrészt mindegyik jogtiszta termék, így a minőség miatt sem kell aggódnod, tartósan fogod tudni használni a fent említett webáruházban vásárolt darabokat! És hát nem fogsz semmiből sem hiányt szenvedni: bögrék, poharak, söröskorsók, flaskák, termo bögrék várnak rád, de lefogadjuk, hogy a koponya alakú felespoharak készletét sem fogod tudni otthagyni!

Amint látod, valóban minden célra megtalálod a megfelelő darabot, de érdemes egy-egy típusból betárazni: bögréből és pohárból egy nap töménytelen mennyiség el tud fogyni. Sőt, ha haverok jönnek át sörözni, akkor nekik is dukál egy menő korsó, a flaska meg jól jön télen-nyáron!

Az, hogy mindezt milyen zenekaros motívummal szeretnéd, csak rajtad áll! Az immáron klasszikusnak számító Axl Rose, AC/DC, Bon Jovi vagy a Nirvana éppúgy megtalálható a kínálatban, mint az újabb korok rockzsenijei, mint a My Chemical Romance vagy az Opeth.

Akár ajándékba is!

Persze tudjuk, hogy zenés tárgyakat ajándékozni mindig menő, ám ha valami különlegesebb meglepetést szánnál szintén rocker barátnak, barátnőnek, társnak vagy munkatársnak, akkor bátran válogass a RockStore.hu zenekaros bögréi közül!

Nem fogsz tudni mellényúlni, és klassz érzés lesz, hogy minden korty kávé, tea, sör vagy víz ivásakor te fogsz eszébe jutni az ünnepeltnek. Ez garantáltan hasznos és hosszú távon is emlékezetes ajándék marad!