Vasárnap délután a közmédia székházánál tiltakozik az Egységben Magyarországért az orosz propaganda ellen

Vasárnap délután a közmédia székházánál tiltakozik az Egységben Magyarországért az orosz propaganda ellen

Vasárnap 17 órakor a közmédia Kunigunda úti székházánál tart tüntetést az Egységben Magyarországért szövetség az állami propaganda elfogult oroszpártiságával és háborús uszításával szemben.

Az esemény házigazdája Hadházy Ákos, az Egységben Magyarországért korrupcióellenesség és elszámoltatás szakpolitikai kabinetvezetője lesz és beszédet mond Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje, valamint az Egységben Magyarországért vezető politikusai.

A szervezők szerint

miközben Ukrajna hősiesen harcol az orosz agresszióval és túlerővel szemben, miközben a nyugati világ kormányai szolidaritásukat fejezik ki az ukrán néppel, a magyar közmédia háborús propagandát folytat Oroszország mellett. Gyalázatos, erkölcstelen és életveszélyes működés. Gyalázatos, mert megtagadják múltunkat és hőseinket. Erkölcstelen, mert a gazemberek oldalára állnak. És életveszélyes, mert Magyarország biztonságát az a szövetségi rendszer garantálja (EU, NATO), ami próbálja békés eszközökkel megállítani az agresszort. Hogy várhatunk el szolidaritást és szövetséget, ha mi nem működünk együtt, sőt állami propagandát folytatunk a közös NATO és EU célok ellenében?

 {block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}