Elég a Fidesz luxuskormányzásából!

A Jobbik nem érdekelvű, hanem érdemelvű társadalom megteremtésén dolgozik.

Az ellenzéki párt szerint a Fidesz számtalanszor hangoztatta, hogy kormányzása takarékos lesz, ám ma is megtudtuk, a szavak igencsak távol állnak a tettektől. Kiderült, Szijjártó Péter tárcájánál Mercedes luxusterepjárókra ruháznak be, és a legtöbb minisztériumi felsővezető tavaly új szolgálati autót kapott.

A másik hír szerint a csúfosan megbukott Marslakók című sorozat producerének, Jáksó Lászlónak, illetve az étolajjal kapcsolatos kitiltási és korrupciós botrányban is szóba került Századvég felügyelőbizottsági tagjának, Halkó Gabriellának közös cége kölcsönzött csaknem 300 millió forint értékű festményeket a Szépművészeti Múzeumból. A kölcsönzés okát nem tudjuk, de azt igen, hogy a műalkotásokat az ibizai luxusbárban bulizó, de luxuscikkekkel szívesen mutatkozó Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó egy hozzátartozójának lakásán tartották, áll a Jobbik közleményében.

A párt szerint felháborító, hogy míg a magyar emberek verítékes munkával igyekeznek lépni egyet előre, addig fideszes potentátok elképzelhetetlen gyorsasággal válnak fényűző vagyontárgyak gazdáivá. A Jobbik nem érdekelvű, hanem érdemelvű társadalom megteremtésén dolgozik: azok előrejutását támogatjuk, akik tehetségesek, szorgalmasak és tisztességesek, nem pedig azokat, akik a mindenkori kormányzat hűbéresei.