Elkészült Rogánék luxusnyaralója: csak a medence 10 milliót ér

Mi pedig roppant irigyek vagyunk, és csak azért fogllakozunk vele.

Az Átlátszó.hu információi szerint a Rogán testvérek balatonlellei ingatlanja több millió forintos felújításon esett át.

Emlékezetes: az ingatlant Rogán Antal nyolcvanéves nagymamája vásárolta néhány hónappal a halála előtt, így az épület örökségként került a miniszter és polgármesterként tevékenykedő testvére birtokába, a vagyon eredetéről így senkinek sem kellett elszámolni.

A portál helyi forrásai szerint tavaly ősztől idén áprilisig szinte folyamatosan dolgoztak a Honvéd utca 27. alatt lévő házon.

Épül-szépül Rogán balatonlellei villája, de közben nem fogy a pénze

Rogánnak Balatonlellén található egy - a vagyonnyilatkozata szerint 130 négyzetméteres, egyes számítások szerint ennél jóval nagyobb -villája, melyet nagymamájától örökölt 2008-ban, az idős asszony halála előtt pár hónappal vásárolta meg a házat. Az ingatlant Rogán testvérével, Valériával együtt birtokolja, aki egyébként Szakonyfalu polgármestere.

Az oldal által készített felvételek alátámasztják a helyiek állítását, miszerint - feltehetőleg az új medence beépítési munkálatai által okozott károk miatt - újraparkosították a telek nagy részét, a régi "viakolor" térkövek helyére, valamint a ház lábazatára mészkő burkolat került és kicserélték, illetve megmagasították a kerítést is.

A régi helyét pedig egy új, léptékeiben sokkal grandiózusabb, legalább 10 millió forintos medence foglalta el.

De nem maradt el a légkondicionáló rendszer komoly bővítése és átépítése sem.

Az Átlátszó.hu becslései szerint Rogán Antal legalább egy évi teljes jövedelmét a nyaraló külső felújításának rá eső részére költötte.

További részletekért kattintson IDE.