Emese megvalósította Kovács László álmát! Végre egy előremutató választási program!

Lakatos Emese, az alábbi videó főszereplője ugyan nem kíván indulni a választáson - sajnos az sem derül ki, mikor készült a felvétel, és épp melyik választásról is van szó, bár ez igazából mindegy is /Update: kiderítettem, Tiszavasvári, 2012, aktualitását az adja, hogy most kapták föl a népszerű közösségi portálnak nevezett népszerű közösségi portálon/ ) - de sokat vár tőle, a riporter kérdésére válaszolva viszont olyan programpontokat vázol fel, melyek becsületére válnának több parlamenti pártnak is.

 

 

:)

Közzétette: Erdélyi és Magyar Humor – 2016. január 9.


Emese először is azt szeretné, hogy

jó legyen mindenkinek,

vagyis minden téren véget vetne a diszkriminációnak, egyenlő jogokat és lehetőségeket biztosítana az embereknek, és vélhetően kardinális kérdésnek tartja az alsóbb társadalmi rétegek középosztályhoz való felzárkóztatását is.

Emese fontosnak tartja azt is, hogy

ne csökkenjen semmi,

utalva ezzel a reálbérekre, a lakosság vásárlóerejére, az ország népességére, a forint erősségére és a magyar labdarúgó válogatott EB-győzelmének esélyére.

"Minden drágaság van, sőt a pénzünkből csökkentenek le. Sokat"

- hívja fel a figyelmet a választó az általa tapasztalt negatív folyamatokra, mintegy hangsúlyozva az imént vázolt megoldási javaslatainak fontosságát.

Eszembe jutott Kovács László, az MSZP veteránja, aki nemrégiben a HírTV-nek nyilatkozva nem zárkózott el attól, hogy újra ő legyen a szocialisták elnöke, ugyanekkor fejtette ki zseniális elméletét arról is, hogy szükségük lesz egy stratégiára, de nem 200, hanem maximum 10-12 oldalasra, mert a hosszabbat senki sem olvasná el.

Nagyszerű volt a terv, de Emese jócskán kenterbe verte. Már 2012-ben. Ideje volna a szocialistáknak megállapodást kötni vele, hátha.