Ennyivel nem úszhatja meg Oláh Lajos - "Vissza kell adnia a mandátumát!"

Az üzenet: a baloldal a 2018-as választásról lemondott.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője közleményben reagált Gyurcsány Ferenc bejelentésére, miszerint a Demokratikus Koalíció a továbbiakban nem kíván részt venni az Országgyűlés munkájában, így tiltakozva a Népszabadság szerkesztőségével történtek miatt. A jobboldali ellenzéki párt szerint ez egy újabb egyértelmű üzenet: a baloldal a 2018-as választásról lemondott, nem tudnak, és láthatóan már nem is akarnak kormányt váltani

„Vagy mi váltjuk le őket, vagy senki!" - tovább erősít a Jobbik

Négy szóvivővel készül a Jobbik a választási kampányra, a választásokra és végül a kormányváltásra. Vona Gábor pártelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján ugyanakkor azt nyilvánvalóvá tette, hogy a 2018-as országgyűlési választásoknak már csak annyi a tétje, vagy a hat esztendeje kormányzó Fidesz, vagy pedig az egyetlen alternatíva, a Jobbik alakíthat kormányt.

A közlemény szerint további szomorú következménye a gyurcsányisták lustaságának, hogy Terézváros és Erzsébetváros lakói a jövőben parlamenti képviselet nélkül maradnak, hiszen a választókörzet 2014-ben megválasztott képviselője, Oláh Lajos a munkakerülők közzé tartozik.

"A parlamenti munkát eddig is nagy ívben kerülő képviselőtől bűnös felelőtlenség, hogy ócska pártpolitikai machinációk miatt deklaráltan feláldozza a választókerület képviseletét. Oláh Lajosnak tehát vissza is kell adnia a parlamenti mandátumát"

- szögezi le a Jobbik.