Ezeket keresik gyilkosság miatt a rendőrök!

Keresik a rendőrök a JAX-333 forgalmi rendszámú BMW-t, miután köze lehet egy kedd esti gyilkossághoz.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 9-én 20 óra 30 perc körüli időben, Budapest XVIII. kerületében a Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél ismeretlen tettes egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A középkorú sértett életét vesztette.

A BRFK munkatársai megkezdték a helyszíni- és halottszemlét, valamint az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, és az elkövetéssel összefüggésben

keresi a JAX-333 forgalmi rendszámú, sötét típusú BMW személygépkocsit.

Utánajártunk, és a keresett autó egy BMW 530 DA, középkék színű és hivatalosan is körözés alatt áll.

Frissítés: őket kell megtalálni

A bűncselekménnyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi Bödöcs Norbert 23 éves és Günczer Evelin 21 éves budapesti lakosokat.

 

Frissítés:

Önként jelentkezett a rendőrségen a Günczer Evelin.

Csécsi Soma, BRFK szóvivője elmondta, hogy a nő társát, a 23 éves budapesti Bödöcs Norbertet elfogatóparancs alapján továbbra is keresik. A férfiről a BRFK fényképet tett közzé, és kéri, hogy aki információval rendelkezik róla, a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-ről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrségnek a police.hu oldalon megadott elérhetőségein.