Ezzel a tortával lepték meg a szurkolók a születésnapos Kubatov Gábort

 
A klubot a legelnyomóbb pártállami években átnevezték, illetve a klub színeit is megváltoztatták zöld-fehérről piros-fehérre. A szurkolók az elnök (aki egyben a Fidesz pártigazgatója és alelnöke - a szerk.) intézkedései és a kommunista idők megnyilvánulásai között vélnek némi párhuzamot felfedezni. Kétségtelen tény, hogy Kubatov kérésének megfelelően a nyomozó hatóságok milliókat költöttek szurkolók ellen folytatott olyan büntetőeljárásokra, amely eljárások aztán bűncselekmény hiányában történő megszüntetésekkel végződtek.
 
A Kubatov párt- és sportvonalon is bűnözőkkel veszi körül magát. Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét a közelmúltban gyanúsították meg gyilkossággal, míg a hétvégén a klubhoz biztonsági szolgálata is szállította a már menetrend szerintinek mondható botrányt.
 
Portálunk információi szerint a drukkerek egy torták kiszállítására szakosodott internetes céggel juttatták el a szülinapi meglepetést az Üllői úti székházba, a futár visszajelzése alapján az édességet széles mosollyal átvették.