Előállt Farkas Flórián: szerinte csak azért támadják, mert egyedülállóan sikeres

Megkérdezték a Jobbikról is.

Farkas elmondta: azért áll a nyilvánosság elé, mert fontos hangot adni annak a sikeres romapolitikának, ami "2011 és 2015 között nem a botrányokról szólt, hanem az egyedülálló és igazoltan sikeres programokról, a magyarországi cigányság felemelkedési lehetőségéről, együttműködésben a kormányzattal, illetve a Fidesszel". Farkas szerint a kezdeményezések célt értek, így ezt a politikát kell folytatni.

Rejtett rasszizmus? Nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség, a Fővárosi Főügyészség és BRFK is az ÖRO ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása, a Fővárosi Főügyészség a másfél milliárdos Híd a munka világába program körüli visszaélések, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt folytat eljárást a szervezet ellen - foglalta össze az mno.hu.

Farkas szerint azért érik támadások őt, és Országos Roma Önkormányzatot, hogy a felzárkóztatás ügyét politikai célból lejárassák. A milliárdos korrupciós botrányba keveredett politikusnak már nagyon elege van a zavarkeltésből, ezért kötött megállapodást Kövér Lászlóval, és Balog Zoltán emberminiszterrel is. Ígéri: az igazi munka csak most kezdődik majd.

A kormánypárti lapban a politikus igen kemény kérdéseket kap (például: Miért kellene megvédeni ezeket az eredményeket? Támadják?), de természetesen szóba kerül az is, hogy hitelesnek tartja-e a Jobbik néppártosodását. 

Dobpergés.

Nem tartja hitelesnek.