Vicces: megsértődött fideszes polgármeseterek ugyanolyan Facebook-posztban panaszkodnak

Vicces: megsértődött fideszes polgármeseterek ugyanolyan Facebook-posztban panaszkodnak

Bár hagyomány sokra tartani a Fidesz médiagépezetét, azért a kormánypártoknál sem mindenki Habony Árpád, vagy Rogán Antal. 

Érdekes jelenségre bukkant a jobbikos Miskolczy István, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei regionális igazgatója: két fideszes polgármester is ugyanazt a szöveget megosztva, igaz, eltérő grafikákkal panaszkodott a Facebookon, vélt vagy valós sérelmeik miatt. 

"Gyűlöletkeltés és uszítás!
 Ez az, amit hónapok óta néhány megbízott bérenc a facebook csoportokban tesz. 
Esetleg jó pénzért? Elszomorító!
Egy feladatuk van: álhíreket terjeszteni, azokat támadni és bemocskolni, akik valóban nap, mint nap dolgoznak a város fejlődéséért!
DE ÜZENEM: a tettek többet érnek, mint az aljas, üres, mocskolódó szavak!"

Hosszú József, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértó, valamint Szólláth Tibor, a Hajdú-Bihar megyei HAjdúnánás fideszes polgármestere 24 órán belül osztotta meg a fenti szöveget. 

Hogy miért gondolta Hosszú, hogy neki le kell másolni Szólláthot, vagy miért nem bízott annyira magában, hogy képes az érzelmeit a saját szavaival kifejezni, azt nem tudni. Bár még az is elképzelhető, hogy nemsokára ezek a "gondolatok" további megsértődött fideszes településvezetők oldalán is megjelennek. 

Miskolczi István ezzel kapcsolatban azt hozta fel, hogy Hosszú azután posztolt, miután kiderült, az előző polgármester által megnyert pályázatokat a saját eredményeként tüntette fel.

"Nem csak a pályázatokkal kapcsolatban ékeskedik más tollával, de még a porbahulló lejáratási kísérlet sem saját szerzemény, ugyanis azt meg a hajdúnánási polgármester Facebook-oldalán találta"

- tette hozzá a jobbikos politikus.