Mészáros pénzéből fizetné ki az óvadékot Gyárfás

A Nap TV épületének eladásából származó összeg lenne a forrás.

Befizetné a 100 millió forintos rekord mértékű óvadékot a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban meggyanúsított Gyárfás Tamás. A 24.hu-nak nyilatkozó egykori sportvezető-médiamogul azt mondta, nincs veszítenivalója. Az óvadékot ugyanis csak akkor nem kaphatná vissza, ha megsértené a bíróság szabályait.

De ez szóba sem jöhet, mert soha nem fogok megszökni és mindig a hatóság rendelkezésére fogok állni. Tisztázni akarom magam, nem elmenekülni akarok. Nincs mitől tartanom

– mondta a portál megkeresésére. Arra a kérdésre, hogy miből fedezné az óvadékot, azt felelte, a Nap TV zuglói épületét nemrég adta el Mészáros Lőrinc Echo TV-jének, ebből fogja majd befizetni.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyárfás Tamás óvadékot ajánlott fel, hogy lekerüljön róla a nyomkövető és külföldre is utazhasson. A bíróság elfogadta az ajánlatot, és példátlanul magas, 100 milliós összeget kért. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

100 millióért lekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamásról, és akár külföldre is utazhat

Az M1 szerda esti híradójában számoltak be arról, hogy Fenyő János médiavállalkozó ellen 1998-ban előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében gyanúsított Gyárfás Tamás óvadékot ajánlott fel a bíróságnak, hogy lekerüljön róla a nyomkövető és külföldre is utazhasson. A bíróság elfogadta az ajánlatát.A bíróság 100 millió forintban határozta meg az óvadékot.