Egy csúnya NAV-tartozás árnyékában Győzike belépett a Fideszbe

Egy csúnya NAV-tartozás árnyékában Győzike belépett a Fideszbe

Jelzésértékű, hogy az adócsalásért jogerősen elítélt celebet személyesen az elszámoltatási biztos léptette be a kormánypártba!

Nemrég még arról szóltak a hírek a Győzike néven futó roma celebbel, polgári nevén Gáspár Győzővel kapcsolatban, hogy százmilliós nézeteltérése akadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV), és ennek folyamán akár börtönbe is kerülhet.

Aztán Győzike március 15-én gondolt egyet, beállt a fideszes Békemenet első sorába:

Innentől nem volt megállás, Facebook-oldalát narancsba borította, majd többek között baráti közeledést mutatott az állampárt főbb propagandistáival is, például az elemzőt játszó Deák Dániellel és az újságírót imitáló Bohár Dániellel:

Végül focipálya fényes gyepéből felbukkanó vakondként helyet kért magának a Fideszben is, biztos, ami biztos.

Természetesen kapott is, méghozzá nem más töltötte ki az ehhez szükséges papírokat, mint a korábban sikertelen elszámoltatási biztosként működő Budai Gyula.

Ezek után tényleg csak a jogállamiság maradékait tegnapi pizzaszeletként hűtő alján keresgélő másnapos idealistaként jegyezzük meg, hogy Győzike a Fideszbe való belépéséről szóló fotóhoz helyszínként a Külügyminisztériumot jelölte meg, azaz pártpolitikai tevékenységre használták a minisztérium épületét, ami kicsit sem arra való.

(Frissítés: Budai Gyula a Spirit FM Partvonal című műsorában később azt mondta, Győzike valójában nem lépett be a Fideszbe, de nem adott magyarázatot a posztra, ahogy maga a celeb sem tisztázta az ügyet. Gáspár Győző ezzel egyidőben a Külügyminisztériumot, mint helyszínt átírta Budapestre. Budai állításával szemben a fotón látható, hogy egy beléptető nyilatkozatot töltöttek ki. A képviselő azzal próbálta félrevezetni a sajtót és a szavazókat, hogy a roma celeb azért "nem lépett be", mert a valódi belépéshez valójában még két másik tag ajánlása is kell, de ez értelemszerűen csak formalitás.)