Gyurcsány még mindig nem jött rá, hogy neki nem osztottak lapot

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Szolnokon, a pártja és a MSZP által közösen rendezett lakossági fórumon hangsúlyozta: ennek egyik formája, hogy a választással "Orbán Viktor szemébe mondjuk", hogy a gyűlöletkeltéssel sérti esküjét és alkotmányos kötelességét.

"Van ennek az országban elég baja. Nem azt kellene keresni, hogy hogyan lehetne egymással megbékélni, vagy ebből az iszonyatos nyomorból és szegénységből miként lehet kiemelni az embereket?" - tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc.

Egy valamit felejtette el, hogy az ő regnálása alatt is virágzott a gyűlöletkeltés és a korrupció. Az iszonyatos nyomor és szegénység ügyében pedig neki is lenne miért felelnie. A 2010-re hatalomra került Orbán-kormány első beteljesületlen ígérete az elszámoltatás volt, amelynek hiánya miatt sertepertélhet még a politika körül Gyurcsány Ferenc. Köszönjük Fidesz…

Az Orbán-kormány leváltása után semmiképpen sem szabad majd elfelejteni az elszámoltatásnál az egykori szocialista miniszterelnököt sem.