Háromcsillagos retró hotel épül Debrecenben a BMW-gyár miatt

Háromcsillagos retró hotel épül Debrecenben a BMW-gyár miatt

Az összesen 114 szobás szálloda minden szobáját előre kiadták négy és fél évre.

Retro hangulatú, 114 szobás szállodát épít a ’60-as és ’70-es évek életérzésével a debreceni Dryvit Profi Kft. A Kassai úton található, 1950-es években épült Gördülőcsapágy (Göcs) gyárának egyik régi épületét alakítják át – írja a Telex a Dehír beszámolója alapján.

A debreceni Dryvit Profi Kft. kivitelezésében megvalósuló háromcsillagos hotel a tervek szerint 2025 januárjában nyílik meg.

Amikor megtudtuk, hogy a legnevesebb német autógyár ide fog jönni, elhatároztuk, hogy szolgáltatásokat kezdünk el kiépíteni. Megnéztük, mely szolgáltatásokra van leginkább szükség. Az elmúlt években több szállásépületet építettünk, ezek 100 százalékosan ki vannak adva – mondta a beruházásról Bana László, a hotelt építettő Dryvit Profi Kft. ügyvezetője a Debrecen Televíziónak.

Íme az épülő szálloda látványterve videón:

Frissítés

Cikkünk mejelenése után a hotelt építtető cég azt közölte, hogy nem vendégmunkások számára foglalták le a szobákat. Mint írják, a STAY-LOFT Szálloda apartmanjainak többségét európai multinacionális vállalat középvezetői fogják bérbe venni.

(Címlapkép: Dryvit Profi/Youtube)