Hatásos videóval jelentkezett Magyar Péter, azt üzente: „nem hátrálunk”

Hatásos videóval jelentkezett Magyar Péter, azt üzente: „nem hátrálunk”

Szavai szerint „bármilyen aljas eszközhöz nyúl is a rettegő hatalom”, nem futamodik meg, és „minden nappal egyre többen vagyunk”. Már a közelgő tüntetésére toboroz.

„Add tovább! Nem hátrálunk, bármilyen aljas eszközhöz nyúl is a rettegő hatalom” - ütötte fel a minap közzétett Facebook-posztját Magyar Péter, aki egy drámai zenei aláfestéssel megtámogatott, sokak számára meggyőző videóval jelentkezett.

Minden nappal egyre többen vagyunk, és nemsokára elegen leszünk ahhoz, hogy visszavegyük a hazánkat és egy új, szuverén, boldog, modern európai Magyarországot építsünk

- fogalmazott a Fideszben csalatkozott, pártszervezésen fáradozó politikus.

Legyünk rengetegen április 6-án 15 órakor a Kossuth téren, és mutassuk meg az uraknak, hogy nem félünk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

- zárta bejegyzését Magyar Péter, aki jól láthatóan a közelgő újabb tüntetésére toboroz, miután ez kedden is sikeres demonstrálásnak bizonyult.

Ismeretes, Magyar exnejét, a bukott igazságügyi miniszter Varga Juditot szerdán hallgatta meg tanúként az ügyészség, miután kiteregette egykori magánéletük vélt vagy valós részleteit. De a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel tartalmáról, miszerint például Rogán Antalék kihúzatták magukat a Völner-Schadl-ügy irataiból, egy szót sem ejtett az Orbán-kormány volt tagja.

(Címlapkép: A Magyar Péter az általa szervezett tüntetés résztvevőivel a Vértanúk terén 2024. március 26-án. Béli Balázs/Alfahír)