Egy ukrán vendégmunkás vadászhatott a nőkre a HÉV vonalán, egy munkásszállón fogták el

Egy ukrán vendégmunkás vadászhatott a nőkre a HÉV vonalán, egy munkásszállón fogták el

Egy újabb szexuális jellegű támadás történt a gödöllői HÉV-vonalán, a Blikk információi szerint ezúttal egy 55 éves nő volt az áldozat, aki délután hat óra előtt tíz perccel Szilasliget megállónál hagyta el a HÉV-et, ahonnan Kerepes felé vette az irányt. A lap úgy tudja, a támadója ekkor figyelte ki magának, majd cserkészte be fényes nappal az asszonyt, akit minden bizonnyal meg akart erőszakolni. Csakhogy az áldozat – elképesztő lélekjelenlétének köszönhetően – ellenállt, rúgkapált, üvöltött, így sikerült megfutamítania a fantomot. Ezzel a szexuális erőszakot sikerült elkerülnie.

A beszámoló szerint a rendőrök két nappal később elkapták a feltételezett támadót: egy ukrán vendégmunkást, akire a kerepesi munkásszállón ütöttek rajta, ahol lakott.

Csakhogy elképzelhető, hogy ő lehet egy másik HÉV-en történt januári támadás elkövetője is. Akkor egy 47 éves nőt próbáltak megerőszakolni a járművön, az ismeretlen késsel fenyegette a nőt, és meg is verte az áldozatot - de megerőszakolnia nem sikerült. 

Hiába volt a hajtóvadászat, a rendőrség nem tudta elkapni a támadót, akire viszont ráillik a most elfogott ukrán vendégmunkás életkora. 

A januárban megtámadott nő a Blikknek azt mondta, készen áll a szembesítésre, aki örülne, ha kiderülne, hogy az elfogott férfi bántalmazta-e korábban őt is.