Hiába a köztévé cenzúrája, nem lehet elhallgattatni a fradistákat

A gólokon Roland Lamah (47'), Hajnal Tamás (59') és az ex-győri Varga Roland (83') osztozott, a meccs krónikájához tartozik, hogy a hazaiak spanyol védőjét, David Mateos a játékvezető az utolsó percekben leküldte a pályáról.

A hivatalos adatok szerint az Üllői úton, nem, az Albert Stadionban, dehogyis, a Groupama Arénában 8.600 nézelődő üldögélt, miközben a jelenlegi FTC elnök, Kubatov Gábor szurkoló ellenes intézkedései, valamint a biometrikus beléptetőrendszer ellen tiltakozó szervezett szurkolói csoportok a stadionon kívül teremtettek igazi meccshangulatot.

Jellemző módon, erről sem a mérkőzést közvetítő Duna TV nem számolt be, sem pedig az nso.hu, aki kíváncsi volt a hangulatra, annak a fradimob.hu facebook oldalát kellett felkeresnie.

A televízió esetében ez azért volt különösen nagy teljesítmény, mert a Tábor hangereje egyértelműen hallható volt az adásban. Mindenesetre a kommentátor, Mezei Dániel a köztelevízió által (elvileg) követett BBC alapelveket semmibe véve, nem számolt be a nyilvánvaló eseményekről...

A portálunk azonban, ahogy eddig, ezután is teret és nyilvánosságot biztosít a szurkolók küzdelmének, demonstrációinak.

fotó: facebook