Azért nem vitakozik Orbán Viktor az ellenzékkel, mert az „a szavazók semmibevétele lenne”

Minden világos.

A Közös Ország Mozgalom március 25-re újabb vitafórumot hirdetett. Ezekre az eseményekre szorgalmasan el is járnak az ellenzék komolyabban és kevésbé komolyan vehető erői, a Fidesz viszont következetesen messzire elkerüli ezeket.

"Jól működő demokráciákban a választásokat a pártok vezetőinek nyilvános vitája előzi meg, ahol a politikusok kiállnak a választók elé, ütköztetik érveiket és bemutatják programjukat. Ez teremti meg a lehetőséget arra, hogy a listavezetők megosszák velünk elképzeléseiket az ország jövőjéről, valamint bemutassák azon intézkedéseket, amelyekkel a polgárok életszínvonalának javítását tűzik ki célul" - olvasható a Közös Ország Mozgalom bejegyzésében.

A nagyon szép gondolatokra ezúttal Hidvéghi Balázs, Orbán Viktor magyar hangja, a Fidesz kommunikációs igazgatója válaszolt, egy csodálatos, két mondatos kvintesszenciáját adva mindannak, amit ma úgy hívunk: Fidesz.

"Valódi és értelmes vita nem folytatható olyanokkal, akik az ország legelemibb érdekét sem hajlandóak szem előtt tartani, sőt, minden erővel az ellen tevékenykednek. Ilyen feltételek mellett vitatkozni képmutatás, sőt, a szavazók semmibevétele lenne."

Tehát a szavazók előtt zajló vita a szavazók semmibevétele a Fidesz szerint.