Ilyen is van: konyhai mérleggel lépett le, pár órán belül elkapták

Sarkadon péntek este 17 óra és szombat reggel 6 óra között betörtek egy lakóházba. A tulajdonos 6 óra 24 perckor értesítette a rendőrséget a bűncselekményről. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított 4 órán belül elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével - számolt be róla a police.hu.
 
A férfi először a melléképületbe ment be, majd az ott talált csavarhúzóval a főépület ajtaját is kinyitotta. Átkutatta a helyiségeket és élelmiszereket, konyhai mérleget, szerszámokat, akkumulátortöltőt és egyéb tárgyakat tulajdonított el. A férfit a nyomkövető kutya segítségével dolgozó rendőrök otthonában fogták el. Házában, valamint annak kertjében a nyomozók hiánytalanul megtalálták a lopott dolgokat, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a sértettnek.

Buzdítás a rendőröknek

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 27 éves sarkadi F. I.-t lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.
 
Az Alfahír jó hírekről is beszámol. Sőt kifejezetten szeretnénk is írni minél több olyan betörésről, amelynek elkövetőit ilyen hamar elfogják...