Jakab Péter jogi lépéseket tesz a kormánypárti Bors ellen az újabb hazugságok miatt

Jakab Péter jogi lépéseket tesz a kormánypárti Bors ellen az újabb hazugságok miatt

A fideszes médiabirodalomhoz tartozó Bors közölt ma egy újabb lejáratócikket Jakab Péterről, amire a Jobbik elnöke közösségi oldalán reagált, ahol világossá tette, hogy pert fog indítani a hazugságokat közlő lap ellen.

Jakab Péter posztjában cáfolta a fideszes lap állítását: nem csalódott jobbikosok kérték ki a lakásszerződését az Országgyűlés Hivatalától, hanem egy olyan fideszes "újságíró", aki korábban a Fidelitas tagja volt.

A Bors még a ház gondnokát is felkereste a Fraknó utcai épületben, hogy megpróbáljanak valamilyen lejárató információt kicsikarni tőle, azonban csak annyi derült ki, hogy nem szokta látni a politikust, ebből következtettek arra, hogy a lakás másnak van kiadva. Jakab Péter ezzel kapcsolatban elmondta, hogy valóban ritkán tartózkodik a lakásban, mert csak akkor van ott (ő, és nem más), amikor Budapesten van munkája, de akkor sem a lakásban szokott ülni, hanem végzi a képviselői teendőit.

A Telex megkeresésére Jakab Péter a többi hamis állítást is tételesen cáfolta, eszerint a negyedik emeleten lévő lakás tulajdonosa nem az ismerőse, hanem egy budapesti lakos, aki arról is tájékoztatta az országgyűlési képviselőt, hogy a lakásban semmilyen cég nincs bejegyezve.

Eközben éppen ma derült ki az is, hogy a bíróság helyreigazításra kötelezte a kormánypárti Magyar Nemzetet, miután egy cikkükben hazudtak Jakab Péterről, erről szintén a Jobbik elnöke számolt be közösségi oldalán.