A Jobbik elnöke szerint az Orbán-kormány a káoszba irányította az országot

A Jobbik elnöke szerint az Orbán-kormány a káoszba irányította az országot

Saját közösségi oldalán reagált Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújára, ahol a miniszterelnök többek között arról beszélt, hogy járványügyi szempontból a legnehezebb hét vár az országra.

A Jobbik elnöke arról írt, hogy

"a miniszterelnök ma reggel a rádióban arra a kérdésre, hogy mikor nyithat az ország, azt válaszolta, aki ezt tudja, az valószínűleg a jövő heti lottószámokat is ismeri. Ehhez képest nemrég nemzeti konzultációt indítottak, hogy az emberek mondják meg a kormánynak, hogyan nyisson az ország. Eszerint a lakosság mondja meg a kormánynak a jövő heti lottószámokat."

Jakab Péter szerint 

nagyjából ezt a helyzetet hívjuk káosznak.

A jobboldali néppárt politikusa kijelentette, hogy a kormány már nem tudja, mit hoz a holnap. Nem tudja, meddig kell bezárni, meddig kell bevétel nélkül kihúzni, meddig kell otthonról dolgozni, tanulni, meddig kell korlátozások között élni.

"A baj csak az, hogy az embereknek igenis tudniuk kell. Mert csak így lehet tervezni, mert csak így lehet túlélni. És ebben várják a kormány segítségét lassan egy éve, hiába"

- tette hozzá Jakab, kiemelve: Orbán korlátlan hatalmat kért magának, hogy kezelje a válságot. Meg is szavazta neki a Fidesz.

"Ezek után ma ott tart az ország, hogy segítség nincs, helyette találgathatjuk a lottószámokat. De legalább tudjuk, így akarják újraindítani a gazdaságot."

- összegezte a Jobbik elnöke.

Szóval lottószámok A miniszterelnök ma reggel a rádióban arra a kérdésre, hogy mikor nyithat az ország, azt válaszolta,...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. március 14., vasárnap