Jobbik: Gulyás Gergelyék nem hisznek abban, hogy hazánk hozzájut az EU-s forrásokhoz – mi sem

Jobbik: Gulyás Gergelyék nem hisznek abban, hogy hazánk hozzájut az EU-s forrásokhoz – mi sem

A miniszterelnökséget vezető miniszter mai kormányinfós szereplése arra enged következtetni, hogy a Fidesszel nincs kiút a válságból - mutat rá a párt.

Addig, amíg az Orbán-kormány oroszbarát, korrupt politikát folytat, a magyar nemzeti helyett idegen érdekeket szolgál, valóban nem számíthatnak a tisztességes magyar emberek arra, hogy hozzájutnak az őket megillető uniós pénzekhez

- fogalmaz friss közleményében a Jobbik-Konzervatívok, reagálva a csütörtök délutáni kormányinfón elhangozttakra.

Az ellenzéki párt úgy gondolja, a miniszterelnökséget vezető miniszter mai kormányinfós szereplése arra enged következtetni, hogy a Fidesszel nincs kiút a válságból:

"a gazdaság talpra állítása ugyanis nem megy azok nélkül az EU-s források nélkül, melyek éppen miattuk nem érkeznek, ahogyan a magyar emberek mindennapos problémáira sem jelent megoldást a közpénztemetőként és fideszes adatbázis-építésként funkcionáló nemzeti kamukonzultáció kitöltése."

"Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy miközben Gulyás épp a kormányinfón igyekezett megtéveszteni a magyar embereket, folyamatosan érkeznek hazánkba a Fidesz közreműködésével az olcsó ázsiai migránsmunkások, akik elveszik a magyarok munkáját, letörik a béreket és megbontják hazánk kulturális egységét" - világít rá a konzervatív párt.

A Jobbik ugyanakkor leszögezi:

Felelős gazdaságpolitikára, felelős kormányra, a magyar nemzeti érdekek előtérbe helyezésére van szükség! Migránsmunkások helyett pedig normális bérekre!

- zárták közleményüket.

(Címlapkép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a főispánok és járási hivatalvezetők országos találkozóján a Várkert Bazárban 2023. november 21-én. MTI/Lakatos Péter)