Az idén 10 éves Jobbik IT reagált Kósa szavaira, aki szerint nincsenek ellenzéki ifjúsági tagozatok

Az idén 10 éves  Jobbik IT reagált Kósa szavaira, aki szerint nincsenek ellenzéki ifjúsági tagozatok

Sajtóközleményben reagált a Jobbik Ifjúsági Tagozata a Fidesz alelnökének, Kósa Lajos kijelentésére, aki a Fidelitas XVIII. Tisztújító kongresszusán felszólalva azt mondta, nem léteznek ellenzéki ifjúsági szervezetek, mert "nem tudni hol vannak a székházaik". 

A "Mr. 20%" becenevet már 2011-ben kiérdemlő Kósa szavaira reagálva a Jobbik IT Facebook oldalán azt írja,

bár ismerik a fideszes hozzáállást, hogy magukon és a saját érdekkörükön kívül más nem létezik, és akkor lennének a legboldogabbak, ha ez igaz is lenne, de jeleznénk kedves Lajosnak, hogy éppen idén van a Jobbik Ifjúsági Tagozat fennállásának tizedik évfordulója.

A szervezet kiemelte,

"nekünk nincsenek székházaink, diákmunkásaink, fizetett aktivistáink, ellenben a Fideszhez köthető vállalkozók gyerekeivel, unokáival kitömött Fidelitasnak. Nekünk bátor aktivistáink vannak."

"Olyan fiatalok, akik önként hajlandóak tenni azért, hogy 11 év kormányzás után leválthassuk azt a kormányt és ifjúsági szervezeteit, akik kommunistákat bújtatva nem hajlandóak nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat, egyedüliként több bevándorlót telepítettek be Magyarországra, mint Soros György, elvették a magánnyugdíj megtakarításokat, a lakáskasszát beszántották és akik a fiatalok jövőjét ellopva az országba érkező uniós forrásokat arra használják, hogy „Mr 20%” anyukájának is előbb legyen sertéstelepe, mint bárki másnak Magyarországon" - zárul a közlemény.