35 millió forintos óradíjú képviselő szólal fel a jobbikosok ellen

Staudt Gábor saját közösségi oldalán reagált Fenyvesi Zoltán jövő hétfőn esedékes felszólalására.

A Jobbik egykori országgyűlési képviselője még decemberben mondott le mandátumáról magánéleti okok miatt. Staudt Gábor a közösségi oldalon közzétett közleményében emlékeztetett arra, hogy

"az ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim alapján a tavaszi ülésszaktól nem tudom ellátni országgyűlési képviselői feladataimat, ezért kértem, hogy gondoskodjanak mandátumom betöltéséről."

Staudt kitért arra is, hogy az a Fenyvesi Zoltán kéri őt számon, aki az ősz folyamán összesen 7 darab felszólalást tudott produkálnia, amelynek összideje pontosan 18 perc 11 másodperc volt. 

Nem is tudom, hogy melyik az impozánsabb, ha óradíjban vagy felszólalási számban fejezzük ki eddigi tevékenységének mérlegét. Felszólalási óradíjban több mint 35 millió forint jön ki, de azért az egy felszólalásra vetített több, mint 1,5 millió forint sem hangzik rosszul! - fogalmazott Staudt Gábor.

A korábbi országgyűlési képviselő kiemelte, hogy az utóbbi időben több személyiségi jogi pert is nyert a vele kapcsolatos valótlan állítások miatt. Hangúlyozta, hogy több kormánypárti sajtóorgánumnak is helyreigazítást kellett közölnie az elmúlt hetekben. Éppen ezért Fenyvesi Zoltán esetleges hétfői felszólalása után rágalmazás miatt ismét feljelentést fog tenni.