Jobbik-Konzervatívok: A korrupcióellenes világnap szégyennap Magyarország számára!

Jobbik-Konzervatívok: A korrupcióellenes világnap szégyennap Magyarország számára!

A Transparency International korrupciós listáján Magyarország már Kelet-Timorral, Burkina Fasóval és a Salamon-szigetekkel áll egy szinten...

Ti dolgoztok, Ők meg egyre többet lopnak! A mai nap arra kell, hogy emlékeztessen mindenkit, hogy az Orbán Viktor és Rogán Antal nevével fémjelzett rendszer Európa legkorruptabb rendszere, aminek következményeit egy egész ország lakossága nyögi - fogalmaz friss sajtóközleményében az ellenzéki párt.

A Jobbik-Konzervatívok emlékezteti arra a magyar sajtót, hogy

a Transparency International korrupciós listáján idén Magyarország már megelőzte Bulgáriát, így Kelet-Timorral, Burkina Fasóval és a Salamon-szigetekkel áll egy szinten, mint Európa legkorruptabb országa.

Úgy vélik: a magyar kormány nemhogy nem teljesít jól a korrupció elleni küzdelemben, de korrupt működésével az egész országra, az egész magyarságra rányomja a megbélyegző korrupt jelzőt.

A konzervatív párt szerint az uniós források is azért nem jönnek, mert Orbánék - a strómanokon keresztül - ellopják azokat! Miközben pedig a tisztességes magyar emberek napról napra nehezebb körülmények között élnek, Orbán és közvetlen környezete egyre gazdagabb.

Kiemelték: a Jobbik-Konzervatívok azért dolgozik, hogy ennek a korrupcióra, kizsákmányolásra épülő rendszernek véget vessenek!

Első lépésként haladéktalanul csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez! - zárul a közlemény.

(Címlapkép: Jobbik-Konzervatívok/Facebook)