Jobbik-Konzervatívok a "Tusványosi mesékről": Orbán továbbra is átverné a magyarokat

Jobbik-Konzervatívok a "Tusványosi mesékről": Orbán továbbra is átverné a magyarokat

A konzervatív párt szerint az az ember akarja még hosszú évekig alakítani a magyarok sorsát, akinek miniszterelnöksége alatt rekordgyenge lett a forint, Európa-bajnok az infláció és az élelmiszerár-emelkedés, és egyre mélyül a megélhetési válság.

"Orbán Viktor azt tervezi, megmondja, mit kell tenni. Legalább 2030-ig. Az az ember akarja irányítani hazánk sorsát, akinek nem a magyar nemzeti érdek, hanem a hatalma megtartása és idegen érdekek szolgálata az első" - írja közleményében a Jobbik-Konzervatívok a miniszterelnök mai, Tusványoson elmondott beszédére reagálva.

Kiemelték:

"Az az ember akarja még hosszú évekig alakítani a magyarok sorsát, akinek miniszterelnöksége alatt rekordgyenge lett a forint, Európa-bajnok az infláció és az élelmiszerár-emelkedés, és egyre mélyül a megélhetési válság. Az akarja irányítani az országot, aki más kormányokkal egyetemben a rendszerváltás veszteseivé tette a magyarokat, letörve a bérüket, és most vendégmunkások százezreivel árasztja el hazánkat."

A konzervatív párt kifejtette:

Orbánnak csak a hatalom számít, aki Európa legkorruptabb miniszterelnökeként lopja el a magyarok pénzét, és aki kivezetné Magyarországot az Európai Unióból a vesztes oldalra állítva hazánkat.

Köszönjük, de mi nem kérünk ebből az irányításából, mert az sorscsapás Magyarország és minden magyar számára! Mi, Jobbik-Konzervatívok egy normális országot szeretnénk, normális béreket, normális életet a magyaroknak! - fűzték hozzá.

Nem egy hazug, korrupt, idegen hatalmak érdekeit kiszolgáló, hanem egy felelős, a magyar nemzeti érdekeket szolgáló miniszterelnököt és kormányt!

- zárul a közlemény.

(Címlapkép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (k) előadást tart a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2023. július 22-én. Mellette Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)