Keresi a rendőrség a gyalogost elsodró cserbenhagyót

Keresi a rendőrség a gyalogost elsodró cserbenhagyót

Az eset hétfőn délután történt a Szentgotthárd felől Körmend az M80-as autóút közötti szakaszán. Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott az ismeretlen autós, miután elütötte egy gyalogost.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írta a Police.hu. A lakosság segítségét kérik.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. július 31-én 4 óra körül az M80-as autóúton, Rönök térségében. Az adatok szerint egy ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival közlekedett Szentgotthárd felől Körmend irányába. Haladása során az autóút 181-es kilométerszelvényében gépkocsijával elütött egy, az úton közlekedő gyalogost, aki a baleset következtében súlyosan megsérült.

A vezető megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A helyszíni szemle során talált anyagmaradványoknak köszönhetően a rendőrök szakértő bevonásával azonosították a balesetet okozó járművet, amely nagy valószínűséggel egy kék/türkizkék színű, 2002-2003-ban gyártott Suzuki Swift személykocsi. A baleset során az azonosított jármű jobb eleje megrongálódott, valamint letört a jobb oldali visszapillantó tükre.

A baleset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, aki a balesetet látta, vagy az azonosított jármű feltalálási helyével, illetve tulajdonosával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen! Személyesen a Körmendi Rendőrkapitányságon, telefonon a nap 24 órájában elérhető 06/94/414-040-es számon, a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón!

(Címlapkép: Police.hu)