Kocsis valótlant állított, ezért a Bajnai-gárda megbocsátását kéri

Bajnainak nincsen köze ahhoz, hogy Ricsi az Együttből megostromolta a Fidesz székházat.

Kocsis Máté az alábbiakat közölte az MTI részére:

„Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam a FIDESZ székház előtti tüntetéssel összefüggésben, hogy a korábbi erőszakos akciók is Bajnai Gordon kérésére és égisze alatt valósultak meg. Illetve valótlanul állítottam, hogy ugyanazok az emberek, akik pár hónappal ezelőtt erőszakosan rárontottak a FIDESZ székházra, azok Bajnai Gordon buzdítására tették.”

Négy napja Kocsis közzétett egy bejegyzést: „Már bocsánatot kérek” - címmel. Ebben a rövid írásban beszámolt arról, hogy elvesztette a pert, amelyet Bajnai Gordon ellene indított. Korábban a kormánypárt kommunikációs igazgatója egy sajtótájékoztatón azt állította, hogy az Együtt vezéralakjának kérésére valósult meg a Fidesz székházának agresszív elfoglalása, ahol a tüntetés résztvevői EU-zászlat tűztek ki a pártépületre.

Kocsis ezzel együtt megosztott egy videofelvételt, ami szerinte  HaHa és Bajnai kapcsolatát igazolja, az egyik diákvezért bemutatva.

Barabás Richárd hónapokon át azt mondta, hogy a HaHa-nak és neki semmi köze Bajnaihoz. A közétett felvétel szerint Barabás ma már úgy mutatkozik be:

"Ricsi vagyok az Együttből".