Kubatovnak hirtelen eszébe jutottak a részletek

Mindössze kétszer találkozott Vizoviczki Lászlóval, állítja.

Az N1TV ma reggel hozta nyilvánosságra Vizoviczki Kubatovnak szánt levelét, melyben korábbi választási kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe kért szabadulást a Fidesz pártigazgatójától.
 
Kubatov rövid közleményben reagált a történtekre, melyben azt írta, a levelet azonnal átadta a hatóságoknak. Mai Fradival kapcsolatos sajtótájékoztatóján feltették neki a kérdést: ismeri-e személyesen Vizoviczkit, amire kissé megilletődötten annyit felelt: Persze. Néhány másodperc után hozzátette: politikus vagyok, az a dolgom, hogy beszélgessek az emberekkel.
 
Ekkor azt mondta, a közleményében minden benne van, mást nem kíván elmondani az esettel kapcsolatban. Estére meggondolta magát, a kormánypárti Magyar Időknek nyilatkozott, ahol azt mondta, kétszer találkozott Vizoviczki Lászlóval, egyszer egy óvodai ünnepségen - ezt az Index már délután kiderítette, mindketten ugyanabba az óvodába jártak, az intézmény 110. születésnapi ünnepségén pedig egymás mellett ültek, így kár lett volna letagadni.
 
Kubatov azt állítja, ezen kívül csak egyszer találkozott Vizoviczkival, mikor az üzletember kezdeményezésére egy országos médiaügynökség szervezésében találkoztak. Vizoviczki befektetett volna a Fradiba, Kubatov azonban elutasította ezt. "A másik téma – mivel éppen a West-Balkánban történt tragédia után jártunk – a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében szükséges teendőket foglalta magába" – fogalmazott Kubatov a kormánypárti lapnak.
 
A Fidesz alelnöke azt mondta, kétharmaddal nyerték a választást, ehhez semmiféle segítségre nem volt szükségük.