Gerendai Károly: így lehet elkerülni, hogy tömegesen menjenek csődbe rendezvényszervezők vagy helyszínek

Gerendai Károly: így lehet elkerülni, hogy tömegesen menjenek csődbe rendezvényszervezők vagy helyszínek

Van egyeztetés a szakmai szervezetek között, javaslatokat is küldtek, de még nem kaptak érdemi visszajelzést a döntéshozóktól - ezt Gerendai Károly mondta a Nemzeti Televízió Kultpolis című műsorában.

A Sziget Fesztivál alapítója arról is beszélt, hogy egy ilyen rendezvénynek meg kell próbálnia minden eshetőségre felkészülni, de arra nincs forgatókönyv, hogy elmarad a fesztivál.

 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/yIlnAhX9Hyo.jpg?itok=BesmMjI9","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=yIlnAhX9Hyo&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Az üzletember szerint az mentheti meg a csődtől azokat a rendezvényhelyszíneket és -szervezőket, amelyek már korábban több pénzt fektettek az eseményekbe, ha a vírus miatt elhalasztott koncertekre szóló jegyek árát nem váltatják vissza.

A műsor másik vendége Csernus Imre volt, a pszichiáter a kijárási korlátozások alatti testi-lelki megpróbáltatások hátterét ismertette.