L. Simon Lászlónak megérte csontig

L. Simon László már többször bebizonyította, hogy rendkívül kiváló és megbízható kiszolgálója a Nemzeti Együttműködés Rendszerének.

Csak hirtelen kettő+egy epizód:

1., L. Simon László szerdán a parlamentben alkotott igazán nagyot, amikor Volner János, az Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési Bizottságának jobbikos elnöke a Quaestor-koalícióról érdeklődött iránta. Míg hétfőn még cáfolta a tőzsdézést, valamint közölte: "A Magyar Nemzeti Kereskedőház letétbe helyezett kötvényeket a Quaestornál, s ez nem ugyanaz, minthogy tőzsdéznek a forrásokkal. Ezeket a kötvényeket - amelyeket letétbe helyezett a Magyar Nemzeti Kereskedőház, ezeket természetesen biztonságban tudhatjuk a mai napig is." Szerdán azonban az élet megcáfolta L. Simon Lászlót - nagyon. (6:40-től kezdődik az igazán vicces rész).

[video: https://www.youtube.com/watch?v=w547HbU6QcM#t=346]

2., L. Simon László februárban egy festménnyel lepte meg főnökét, a nagy vadász hírében (is) álló Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert. Mint írtuk, Lázár a képen jégkorcsolyában piruettezik, miközben piros hó esik rá, öltözéke pedig a luxusvadászatait idézendő, egy vadász zsakettből áll. A kortárs művet a Blikk szerint L. Simon László kb. félmillió forintért vette meg Máriás Béla festőtől, aki azt mondta, figyelem: "Én mondtam egy árat, ő többet fizetett. Ez elég ritka, inkább alkudni szoktak a vásárlók."

+1., L. Simon László még tavaly, Orbán Viktor Várba költözése kapcsán nyilatkozott az ATv Egyenes Beszéd című műsorának: azzal kapcsolatosan, hogy mennyibe fog kerülni a budai Várban található Karmelita kolostor felújítása, ahová a miniszterelnök és hivatala fog költözni, azt felelte, hogy „sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni.”

Szóval, fent nevezett L. Simon államtitkár a feol.hu hasábjain bejelentette, egyéb kormányzati eredmények mellett, hogy felújítják a 6212-es utat is, amely összeköti a 62-es főutat az M6-os autópályával, egyszersmind jó és biztonságos közlekedést biztosít a Simon Panzióhoz és az L. Simon Borászathoz.

Persze, mindezt uniós pénzből...