Szocializmust idéző lakásnyeremény: elvitték a 110 milliós kőbányai luxusingatlant

Szocializmust idéző lakásnyeremény: elvitték a 110 milliós kőbányai luxusingatlant

Megvan az immár fél éve elindított, régi-új nyereményjáték győztese.

Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly kora ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával - írja az MTI. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében ugyanis a nemzeti lottótársaság - az OTP Bank csoporttal együttműködésben - egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

Emlékezetes, a lakásnyeremény-játék intézménye a Kádár-rendszer kedvelt nyereménytípusát jelentette, a slágerjáték ugyanis az 1957-től az 1970-es évek elejéig létezett. Ezen időszakban 505 lakás, 224 családi ház és üdülő talált gazdára az ötöslottó játékosai körében.

Egy félévszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját a Szerencsejáték Zrt. játékosai számára. Az akcióban minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 forint értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt hét hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 Ft feletti vásárlás 1 pontot ér). Mint írták,

a rendkívüli sikernek köszönhetően a Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt.

A legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték a Játékoskártya birtokosok (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej fej mellett pedig az Eurojackpot és Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal - ismertették, hozzátéve,

a március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP által építtetett penthouse-jellegű luxusingatlan nyertese.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója kiemelte: "a tavaly augusztus végén elindított nyereményjátékkal a hűséges játékosainknak szerettünk volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig 1 millió játékos csatlakozott a Játékoskártya-programunkhoz". A nemzeti lottótársaság kereskedelmi vezetője hozzátette, hogy: "az OTP Bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játékot rendkívül sikeresnek tekinthetjük, hiszen az elmúlt több mint fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a kártyabirtokosaink száma. Terveink szerint év végére megközelíthetjük a 2 millió regisztrált játékost - fogalmazott, bejelentve:

még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót tervezünk, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja.

A Szerencsejáték Zrt. a közeljövőben egy olyan mobilapplikációt is a játékosok rendelkezésére kíván bocsátani, amely a lehető leginkább igazodik a lottózók igényeihez, valamint a nemzetközi trendekhez - közölte vállalat.

(Címlapkép: MTI/OTS)