Lakosságcsereügyi Minisztériummá nevezte át a Nagy Márton-féle tárcát a Jobbik-Konzervatívok

Lakosságcsereügyi Minisztériummá nevezte át a Nagy Márton-féle tárcát a Jobbik-Konzervatívok

Gyöngyösi Márton érvelése szerint az Orbán-kormány által tervszerűen folytatott ázsiai vendégmunkások idecsábítása okán átkeresztelték a minisztériumot.

Csak azért nem mondom, hogy a Fidesz-kormány elérte az abszurditás csúcsát, mert szinte hetente bizonyítják, hogy tudják tetézni azt

- vezette fel szerdai sajtótájékoztatóját Gyöngyösi Márton. A Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője úgy látja, a Fidesz hosszú éveken át azzal szédítette Magyarország lakosságát, hogy valamiféle háttérhatalom, egy európai lakosságcserére készül, és Soros Györggyel kapcsolatos összeesküvés-elméletekkel ámította a magyar népet.

Mára kiderült, hogy maga a kormánypárt az, amelyik 500 ezer vendégmunkást akar rázúdítani a magyar társadalomra

- figyelmeztetett újfent az ellenzéki pártelnök, hozzátéve, mindezt azért, mert jellemzően kínai akkumulátorgyárakban akarják őket dolgoztatni idehaza, olyan körülmények között, olyan feltételekkel és olyan bérekért, ami mellett magyar ember már nem szívesen végez munkát.

Gyöngyösi szavai szerint az a szégyen történt hazánkkal, hogy magyar fiatalok százezrei hagyják el ezt az országot, és mennek Nyugat felé, hogy minőségi oktatást kaphassanak és olyan munkahelyeken dolgozhassanak, ahol megbecsülik a munkájukat és normális élethez megfelelő béreket kapnak.

Ehelyett pedig Orbán Viktor és kormánya Magyarországra be akar telepíteni 500 ezer vendégmunkást, migránsmunkást különböző ázsiai országokból, a Fülöp-szigetekről, Vietnámból, Közép-Ázsiából, Kínából és egyéb országokból; ezzel megbontva Magyarország kulturális egységét, megtörve a magyar kulturális identitást, és egyfajta lakosságcserét hajtva végre ezáltal.

- mutatott rá a konzervatív politikus.

Kijelentette: lakosságcserét visznek végbe, amikor a magyarországi börtönökből kiengednek közel száz embercsempészt azért, hogy ők további migránsokat költöztethessenek Magyarországra; és lakosságcserét hajtanak végre akkor is, amikor nem magyaroknak építenek munkahelyeket és otthonokat, hanem migránsmunkásoknak.

A jobbikos pártvezető leszögezte, épp ezért pártjával

úgy gondolták, hogy a Gazdaságfejlesztési Minisztériumot annak nevezzék, ami, és átkeresztelik Lakosságcsereügyi Minisztériummá, hiszen ez illik leginkább ahhoz a tevékenységhez, amit ez a tárca, az azt vezető Nagy Márton és az egész kormányzat művel ma Magyarországon.

Mint Gyöngyösi Márton fogalmazott:

a Jobbik-Konzervatívok elutasítja a migráció minden formáját, elutasítjuk akkor is, amikor Brüsszelben migránskvótával akarnak migránsokat telepíteni Magyarországra, és elutasítjuk akkor is, amikor a Fidesz akar migránsmunkásokat akar hazánkba betelepíteni.

Az ellenzéki párt elnöke szerint ez egy tervszerű lakosságcsere ebben az országban, ami megtöri hazánk kulturális azonosságtudatát, megtöri a kulturális egységet, és ezt nem szabad engedni, nem szabad hagyni.

Egy 9,5 milliós országban ez a félmillió migránsmunkás erősen látható és veszélyes lesz

- hívta fel a figyelmet Gyöngyösi, aki felidézte, a Jobbik már akkor elutasította a migrációt, amikor letelepedési államkötvényekkel terroristákat, bűnözőket, maffiózókat akart idehozni a magyarok nyakákra ez a kormány. Pártja elutasítja most is, amikor kínai, ázsiai érdekeket szolgálva csábítanak ide vendégmunkásokat - fűzte hozzá.

Rögzítette, a Jobbik-Konzervatívok azt hangsúlyozta mindig is, hogy bérfejlesztéssel kell megbecsülni a magyar munkaerő munkáját, itthon kell tartani a magyar munkavállalókat Magyarországon, és biztosítani kell, hogy minden magyar a saját szülőföldjén tudjon boldogulni, és az ehhez szükséges béreket meg tudja keresni.

Ez lenne a magyar kormány és a Gazdaságfejlesztési Minisztérium feladata, de addig, amíg ezt a munkát nem végzi el, és migránsmunkásokat akar Magyarországra telepíteni, addig a Jobbik folyamatosan tiltakozni fog, és fel fogja hívni ennek a veszélyeire a figyelmet. Addig is a Lakosságcsereügyi Minisztérium név passzol legjobban a tárcához

- zárta sajtótájékoztatóját Gyöngyösi Márton.

(Címlapkép és fotók: Gyöngyösi Márton - Béli Balázs/Alfahír)