Leégett a házuk, de az összefogás segített: új otthont kapott Zilahi-család!

A karácsony azonban számukra is csodás ajándékot tartogatott. A lakás megszépült, és a hetekig tartó altatás, a súlyos égés és az életveszélyes állapot ellenére ifj. Zilahi Lajos hamarosan elhagyhatja a kórházat, lelkiekben megerősödve.

Az október végén megjelent cikkre megmozdult a teljes, nemzetben gondolkodó közösség, határokon átívelő segítségnyújtás vette kezdetét, melynek köszönhetően sikerült a teljes lakást felújítani, azóta be is bútorozni.

Ilyen volt a konyha:

...és ilyen lett:

Ilyen volt a szoba:

...és ilyen lett:

Köszönjük a család nevében mindazt a szeretetet, mely a tragédia után feléjük áradt, azt az összefogást, mely a történtek után megnyilvánult, s melynek segítségével a Zilahi család újra tudta kezdeni az életét, és gond nélkül tud koncentrálni fiúk gyógyulására. Továbbá köszönjük a település közösségének is a rengeteg segítséget, a gyűjtéseket, a koncertet. Mindenkire hálás szívvel gondol a család! – írta az Alfahírhez eljuttatott levelében Galambos István Veszprém megyei választókerületi elnök.

A mai rohanó világban meg tudtuk mutatni a Karácsony valódi szellemét, be tudtuk bizonyítani az összefogás és a szeretet mindent elsöprő erejét – fogalmazott levelében Galambos István.