Vaszily Miklós újabb NER-tévét szüntetett meg

Vaszily Miklós újabb NER-tévét szüntetett meg

Hajdú Pétert azért nem hagyják az út szélén, Vaszily Miklós tanácsadója lesz.

A Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló költségcsökkentés. A Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre. Összesen harminc embert küldenek el

- írja a Blikk. A lap úgy tudja az erről szóló dokumentumot már megkapták az érintettek. 

Ez azt jelenti, hogy új celebműsorok után nézhet - mások mellett - Csonka András, Ábel Anita, Bereczki Zoltán, a nemrég Orbán hívő lett Győzike, de még az igazgató Hajdú Péter is, mivel megszűnnek a nevével fémjelzett Összezárva és Frizbi című műsorok.

A Blikk szerint jó ideje lehetett már arról hallani, hogy bizonytalan a csatorna jövője és a Blikk értesülését a csoportos létszámleépítésről és a műsorok megszűnéséről a most Vaszily Miklós tulajdonos megerősítette. A Média1 úgy tudja, hogy Hajdú Pétert azért nem hagyják az út szélén, mert Vaszily tanácsadója lesz.

Pedig fél éve, amikor Vaszily cége megvette a Life TV-t üzemeltető Media Vivatis Zrt.-t Mészáros Lőrinc volt feleségétől, Kelemen Beatrixtől még nagy reményeket fűztek a csatornák jövőjéhez. Úgy tűnik azonban, hogy a választás után már (egyelőre) nincs szükség arra, hogy mindenhol a kormánypropaganda menjen.

Vaszily Miklóshoz került Mészáros Lőrinc exfeleségének tévés cége

Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. eladásra került, a vevő a Vaszily Miklós nevéhez köthető Progress Media Hungary Kft - számolt be róla az mfor.hu a vállalat közleménye alapján.

A Vaszily vezette Progress Media korábban a  portfóliójába tartozó Pesti TV-t szüntette meg. Pár napja pedig a csakfoci.hu adta hírül, hogy 13 év után leáll a Digi Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3 tévécsatornák tartalomszolgáltatása. Erről azonban egyelőre nem adtak ki hivatalos megerősítést.