Lipcsei Péter kidobta az öltözőből Kubatov emberét

Ahogy arról beszámoltunk, a Pécsett rendezett NB3-as mérkőzésre az FTC szervezett szurkolói csoportjai is buzdították a csapatot.

Már a baranyai megyeszékhelyre vezető úton is elterjedt a drukkerek között, és később a Tábor vezetői is utaltak rá, hogy Lipcsei Péter összetűzésbe keveredett a klub egyik kommunikációs vezetőjével.

A fradimob.hu információi szerint az öltözőbe érkező vezető azt kérte a csapattól és az edzőtől, hogy tartsák magukat távol a szurkolóktól, a mérkőzés előtt, alatt, után.

Ne legyen közös kép, ne legyen megköszönve a szurkolás, ne legyen olyan mondat, ami azt sugallja, hogy

"mennyire hiányzik a lelátóról a tábor",

- olvasható a portálon.

Lipcsei azonban közölte, hogy

"ez az ő csapata, az ő fiai, majd ő megmondja, hogy miként kell viselkedniük".

A fradimob.hu szerint a korábbi legendás játékos ezután tulajdonképpen kidobta a kommunikációs vezetőt az öltözőből.

Akárhogy is, a 0-0-re végződő mérkőzés végén a játékosok kijöttek a szurkolókhoz, megköszönték a buzdítást, és pacsiztak is a Tábor tagjaival. S hogy milyen a futball? A pécsi játékosokat is megtapsolták a vendég szurkolók.

Hogy mit lép ezután a klub? A fradimob.hu szerint tagadni fognak. A kommunikációs stratégiájukra jellemző, még azt is megtiltották a játékosok és az edző számára, hogy a Nemzeti Sportnak nyilatkozzanak. Igaz, Lipcsei a C-közép szurkolói portálnak beszélt a Táborról és a pécsi meccsről.