Ezúttal az Egyesült Államokban tett körutat a NER kedvenc luxusgépe

Ezúttal az Egyesült Államokban tett körutat a NER kedvenc luxusgépe

Röviddel a választások után hosszabb Egyesült Államokbeli körútra indult a NER fontos figurái által előszeretettel használt Bombardier Global 6000-as luxusgép, a magánrepülő április 18-án indult és öt amerikai város érintése után 30-án ért vissza Budapestre - számolt be róla a 24.hu.

A gép első állomása Washington volt, ahol két napot tartózkodott, majd 20-án indult tovább a taxasi Dallasba, ahol egy napot tartózkodott. Ezt követően Salt Lake City következett, majd 25-én hajnalban Miami. Végül egy rövid kitérőt követően szombaton jött tért vissza a gép utasaival Magyarországra.

Blokkolt jeladóval repült a NER luxusgépe Dubajba pénteken

Pénteken délelőtt Dubajba repült Budapestről az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000 magánrepülőgép - szúrta ki a 24.hu. Ahogy arról már beszámoltunk, múlt héten a munkatársunk megpróbálta lencsevégre kapni, kik tartózkodhattak a NER prominensei által kedvelt repülőgépen, amiből aztán egy kisebb autósüldözés is kerekedett.

A gépet már korábban is rendkívül aktívan használta a NER-elit, 2020 nyarán írtunk arról, hogy két hét alatt minimum 33 millió forintot égettek el a gépen való utazgatással, majd 2021 februárjában a Maldív-szigeteken tűnt fel a luxusrepülő. Azonban az úti célok között volt már Dubaj, Zürich és Horvátország is.

Dubaj és Zürich után ma reggel a horvát tengerpartra repült a NER luxusgépe

Mint arról beszámoltunk, március 16-án tért haza Dubajból a sorozatos lebukások miatt blokkolt jeladóval Dubajból repülő kormányzati luxusgép, amit kollégánk ismét a helyszínen várt, hogy megpróbálja lefotózni annak titokzatos utasait.