Majdnem megverte a borosgazdát a fagyállós tolvaj apja - Videó!

A bíróságon a halálos áldozat apja olyan mérges lett, hogy megfenyegette a testületet, mondván, "majd isztok ti még fagyállót".

Majd ezt követően, távozáskor a zavart férfi arról kezdett el kiabálni, hogy "nem fogja bántani" V. Pált, ennek ellenére hirtelen odaugrott, és majdnem megütötte. A bűnöző apját ezután az őrök kikísérték, anyja pedig bocsánatkérést várt, amit meg is kapott - ez a videón már nem látszik.

A bortolvaj azért halt bele a fagyállós mérgezésbe, mert nem csupán bort ivott, hanem dizájnerdrogot is fogyasztott mellé. Környezete emiatt úgy gondolta, a tünetek csupán a drog és az alkohol keverékének köszönhetők, a mérgezés csak később derült ki, amikor már nem tudták megmenteni a férfi életét.

Nem bízott a feljelentésben

V. Pál bizalmatlan volt, ezért nem a rendőrséghez fordult, hanem úgy döntött, hogy maga intézi el az ügyet: két liter fagyállót öntött 12 liter borba, mert úgy gondolta, hogy aki majd ellopja és iszik belőle, kórházba kerül és ezzel lelepleződik.

 

Tovább->

V. Pált először hét évnyi letöltendőre ítélték, a társadalmi felháborodás (például a csaknem hatvanezres támogatói Facebook-csoport) következtében viszont másodfokon 1,5 év, 3 évre felfüggesztett büntetést kapott, így nem kell rácsok mögé vonulnia.