Zombi üzemmód: most, hogy már nem Simicska a tulaj, újraindítják a Magyar Nemzetet

Kormányzati szócsőként tér vissza a napilap.

A HVG információi szerint a Magyar Nemzet augusztus 25-én, a lap fennállásának 80. évfordulóján indul majd újra, feltehetően ismét a fideszes propagandagépezet szerves részeként.

Azonban aki rohanna lemondani a Magyar Idők-előfizetését, az nyugodjon meg, a Nemzet kiváltására összedobott kormánypárti Pravda továbbra is üzemelni fog, ahogy a Magyar Hírlapot is életben tartják.

A hetilap szerint a Lánchíd Rádió újraindítása egyelőre nincs napirenden, viszont a Heti Választól nagy valószínűséggel búcsúzhatnak a magyar médiafogyasztók. Helyette a pletykák szerin a Mandiner szerkesztősége gründolhat egy újabb fideszes epevezetéket, amiben majd a kormánypárt "véleményvezéreitől" olvashatunk kitűnő eszmefuttatásokat Orbán Viktor és a NER nagyszerűségéről.

Kocsis Máté szerint a Fidesznek semmi köze a mai naphoz

A HírTV-n két év után ismét fideszes politikust köszönthetett a Kálmán Olga helyére érkező, a G-nap óta a csatornától az EchoTV-hez igazolt Földi-Kovács Andrea. A stúdióban elsőként a nyolcadik kerület polgármesteri székét a Fidesz frakcióvezetői posztjáért elhagyó Kocsis Máté mutatta meg, hogy mire számíthatunk mostantól a csatornától.