Kocsis Máté szerint a Fidesznek semmi köze a mai naphoz

A Fidesz frakcióvezetője megmutatta, hogy a csatornától már csak hazugságra számíthatunk.

Röviden összefoglalva:

hazugság, hazugság, hazugság és kormánypropaganda minden mennyiségben.

Kezdjük azzal, hogy az új, egyértelműen fideszes vezetés által a mai nap folyamán végrehajtott leszámolásról Kocsis úgy nyilatkozott, hogy

„a Fidesznek a mai napon történtekhez semmi köze.”

Aztán gyorsan sikerült is meghazudtolnia magát, mivel arról beszélt, hogy nem fideszes tévét szeretne a csatornából, hanem olyat, ami a saját szavazótáboruk számára egy szerethető televízió. Na de, ha a Fidesznek semmi köze a ma történtekhez, akkor miért beszélhet arról a párt frakcióvezetője, hogy milyen legyen a csatorna? Aztán, ha el is nézzük ezt a kis logikai bukfencet, akkor ott a másik probléma, mégpedig hogy

Magyarország kormányzó pártja szerint csak olyan csatornák maradhatnak fent, amikben a saját szavazóik kedvüket lelik.

Aki tehát nem ért egyet, ne nézzen semmit, mert nekik nincsen hely a narancsbirodalomban.

Az ellenzéki szereplések valószínűleg alábbhagynak a HírTV műsoraiban, Kocsis Máté teátrálisan még arra is szakított időt, hogy megkérje a kormánypárti politikusokat (hátha valaki épp elaludt azon az értekezleten, mikor a csatorna beszántásáról esett szó), hogy térjenek vissza a HírTV stúdiójába.

Aztán a liberálisokkal való mai napig tartó apokaliptikus összecsapást vizionálva elmondta, hogy

„egy sötét korszak zárult ma le.”

Mármint hogy a jobboldal visszaszerezte a HírTV-t. Szóval itt megint van egy kis zavar. Hiszen Simicska Lajos, a HírTV korábbi tulajdonosa mintha a „polgári, konzervatív” Fideszt támogatta volna elég hosszú ideig.

A lényeg, hogy a televízióban fogható csatornákon már csak propagandát sugároznak, így jobban jár, ha ránk kattint és az interneten keresi a valóságot.