Megerősítette a rendőrség: Elhagyott hátizsák miatt zárták le a Teréz körutat

Hétfőn kétszer hívták ki a rendőröket gazdátlan csomagok miatt.

Közölték azt is, hogy a hatósági intézkedés minden esetben előrébb való az aktuális forgalmi helyzettől, ahogy például hasonló módon a mentők segítségnyújtása sem függhet a csúcsforgalomtól, mindenkinek köszönik a türelmet.

Az Index.hu arról számolt be, hogy az Aradi utca sarkán lévő bisztró előtti területet rendőségi szalagokkal elkerítették. A forgalmat az Aradi utcába terelik. Emlékeztetnek: hétfőn kétszer is kihívták a rendőröket gazdátlan csomagok miatt. Először a 9-es busz utasait szállították le a VIII. kerületi Baross utca és a Szentkirályi utca sarkán, később a Damjanich utca és a Bethlen utca kereszteződésénél találtak egy táskát, de egyikben sem volt robbanóanyag.

Az alfahir.hu egyik olvasója szerint ismét egy elhagyott táskát találtak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság később az MTI-nek megerősítette olvasónk információját, hogy egy elhagyott hátizsákot találtak, amihez riasztották a tűzszerészeket. Frissítés: A Teréz körúton mindkét irányban megszűnt a korlátozás. A 4-es és a 6-os villamos ismét a teljes vonalon közlekedik. Az ORFK nem talált robbantásra alkalmas eszközt a helyszínen.