Dokumentumok, videó: Mészáros Lőrincéket hozhatta haza Dubajból a luxus magángép

Dokumentumok, videó: Mészáros Lőrincéket hozhatta haza Dubajból a luxus magángép

Minden jel arra mutat, Mészáros Lőrinc, újdonsült felesége, Várkonyi Andrea, fia, az ifjabb Lőrinc, illetve egy ugyancsak Andrea nevű hölgy a nem hivatalos kormányzati luxusgép, az OE-LEM lajstromjelű Bombardier fedélzetén utazott Dubajba március 12-én. A visszaúton, március 16-án azonban már csak a felcsúti gázszererlő-milliárdos és a korábbi műsorvezető jött. Az erről szóló repülési dokumentumnak tűnő e-mailt Hadházy Ákos tette ki a Facebookra.

Hadházy azt írja,

az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

Lapunk e-mailben fordult az OE-LEM lajstromjelű luxusgépet üzemeltető International Jet Managementhez, kérve, erősítsék meg vagy cáfolják a dokumentum valóságtartalmát. Amennyiben válaszolnak, természetesen tájékoztatjuk Olvasóinkat.

Videón az utasok

A HVG videóján viszont az is látszik, hogy a kiszálló utasok nagyon hasonlítanak a két, a Hadházy-posztban megnevezett személyhez.

A luxusgép éjjeli hazaérkezéséről lapunk is beszámolt:

A NER luxusgépe lassan már hazajár Dubajba, ismét lencsevégre kaptuk a repülőt Ferihegyen

Mint arról beszámoltunk, miután március elején letiltották a NER luxus magángépének láthatóságát az online térképről, múlt pénteken blokkolt jeladóval Dubajba repült a kormányzati luxusgép. Pénteken délelőtt Dubajba repült Budapestről az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000 magánrepülőgép - szúrta ki a 24.hu.

Emlékezetes, Orbán Viktor március 5-i rádióinterjújában azt mondta, hogy

a luxusvakációkat el kell halasztani,

mert az utazók hazahozhatnak ismeretlen vírusmutánsokat.