Mészáros üzlettársát nevezte MSZP-Jobbik-közelinek a Fidesz, hogy elkenje Bróker Marcsi botrányát

A Fidesz beszélő fejei számára.

Most épp a Heti Válasz jelzi a "Fidesz beszélő fejeinek", hogy a Bróker Marcsi által ismert Szeivolt István valójában az apja annak a Szeivolt Istvánnak, akié az Épkar Zrt., amiről az állami hirdetésekből fenntartott kormánysajtó úgy véli, hogy az MSZP és a Jobbik szekértolója.

Jellemző, hogy tavaly az Épkar Zrt. még személyiségi jogi pert is nyert a pestisracok.hu ellen, amiért azt állították, hogy az épület-karbantartással foglalkozó cég az ellenzéki pártokat tolná.

De van ennél jobb is!

Ugyanis az ifjabbik Szeivolt, aki 2003 óta irányítja a céget, és az ő kedves felesége éppenséggel meghívott vendégként volt jelen Orbán Ráhel esküvőjén (vajon tőlük is vettek DNS-mintát, hogy megtalálják a miniszterelnök lányának telefonját?!), ezzel párhuzamosan az Épkar társtulajdonosa a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester közelébe „sodródott” Magyar Építők Zrt.-nek. Sőt, ifjabbik Szeivolt István igazgatósági tag is lett ebben a Fidesz-közeli nagyvállalatban.

Fazekas Sándor nem érintett a Kun-Mediátor-ügyben, mert nem mondta, hogy az

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal kezdettől fogva támadja a családi adórendszert, ha rajtuk múlna, eltörölnék - mint kormányzásuk alatt tették -, ami adóemelést és megszorítást jelentene - mondta Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.Előzőleg Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára azt közölte, hogy az idei évhez hasonlóan jövőre ismét ötezer forinttal emelkedik a két gyermeket nevelők családi adókedvezménye.

Tehát: a kormánysajtó által célba vett Épkar pont, hogy nem a Jobbik szekerét tolja, hanem épp a Mészáros-Tiborcz fideszes oligarchákkal üzletel.