Mi az, amit semmiképp se hagyj otthon, akár nyaralni, akár fesztiválozni mész? (x)

Mi az, amit semmiképp se hagyj otthon, akár nyaralni, akár fesztiválozni mész? (x)

Mindenki számára ismeretes, hogy a hölgyek poggyásza jóval termetesebb tud lenni, mint a fériaké, hiszen általában jóval több ruhadarabbal készülnek – természetesen a szettekhez illeszkedő lábbeliket sem kispórolva.

Sőt, még a reggeli és esti tisztálkodási és szépségápolási rutinhoz is sokkal több eszközre van szükségük, ismeretes, hogy a férfiak mindent képesek megoldani egyetlen tusfürdővel.

Azt hihetnénk, hogy ekkor már semmi másnak nem jut hely, pedig de! Mindenképp legyen a csomagban egy-két könyv, az mindig kapóra jön. És ha még maradt egy parányi hely, márpedig biztosak vagyunk benne, hogy igen, akkor az Erotikashow.hu Womanizer csiklóizgatói közül egynek mindenképpen érdemes helyet szorítani. Akárcsak Katy Perry legújabb klipjében, úgy a te bőröndödben is kell, hogy szerepeljen a prémium változata ennek a játékszernek!

Akár egyedül, akár párban!

A fent említett vibrátort akármikor bevetheted: akár egy unalmasnak ígérkező estén is előkaphatod, amikor egyedül ücsörögsz a szállodai szobádban, de éppúgy megvan a létjogosultsága akkor is, amikor a pároddal közösen részt vesztek egy tartalmas kulturális fesztiválon, és este visszahúzodtok a sátratokba.

Mindenképpen izgalmas és új élményeket tartogat, ha nem pusztán a kezeteket, szátokat és a nemi szerveteket vonjátok be az együttlétbe, hanem még egy szexuális játékszerrel is megfejelitek az élményt. Persze a kínálat széles, a vibrátorok szerteágazó méretben, fajtában és extrákkal készülnek, így nem csoda, ha nehéz a döntés. Mi ma az egyik legnépszerűbb darabot, a Womanizer névre hallgató csiklóizgatót mutatjuk be.

De mit tud ez az apró kincs?

A nevéből adódóan a csikló izgatására szánták elsősorban, de ez a kis kütyü még annál is többre képes. Ez az újhullámos darab ugyanis léghullámokkal képes izgalomba hozni a hölgyeket, a pulzáló hullámok és a gyengéd szívogatás révén egészen biztosan nem fog elmaradni az orgazmus sem.

Szerencsére akkus és vízálló változatban is kapható ez az eszköz, amelyen többféle program is megtalálható, így mindenki ki tudja választani azt, ami a számára legideálisabb.

Sőt, ahogy fentebb már utaltunk rá, nem csupán a csiklót izgathatod vele, hanem a mellek és a G-pont is sok kényeztetésben részesülhet általa!

Ismerd meg magad minél jobban!

Sosem késő minél mélyebbre hatóan megismerni a testünket, és bár az ismerkedés java része általában a kamaszkorban és a korai felnőtt években megtörténik, azért a fentebb említett online szexshop felnőtteknek szánt játékszereivel tovább mélyíthető ez az önismeret. Nagyszerű hozadéka a modern kornak, hogy végre merünk beszélni róla, és a sztároknak köszönhetően teljes mértékben validdá válik a vibrátorok használata is, hiszen nincs rajta mit szégyellni, megérdemli minden nő a kényeztetést!

És ez nem pusztán öncélú, nem értelmetlen játszadozás, hiszen minél jobban ismered a testedet, annál élvezetesebbek lesznek az együttléteid a partnereddel is. A kielégítő és változatos szexuális élet pedig az egészséges párkapcsolat és a boldog élet alapja, így mindenképpen tanácsos mihamarabb megrendelni a saját Womanizeredet!