Milyen építőipari munkák találhatók Szekszárdon és környékén? (x)

Milyen építőipari munkák találhatók Szekszárdon és környékén? (x)

Építőiparban elhelyezkedni nem csupán a jelenlegi magas fizetések miatt érdemes, hanem azért is, mert jót tesz az ember önbizalmának, amikor láthatja a munkája eredményét egy új épület formájában.

Régen az emberek még maguk építették a házaikat, mára viszont ez kiveszőben van, ezért nagyra becsülnek minden szakembert.

Kőműves

A leggyakrabban keresett munka az építőiparban talán a kőművesé. A szekszardallas oldalra feltöltött hirdetések alapján több helyre is várják kőművesek jelentkezését. Például zombai, valamint szekszárdi székhelyű vállalkozások is keresnek új munkatársakat, akár kisebb brigádok jelentkezését is várják.

A feladat lakossági lakóépületek kőműves munkáinak elvégzése. Teljes munkaidős, nyolc órás állásról van szó. Elvárás a szakiskolai végzettség, a műszaki terv olvasásának képessége. A bérezés megegyezés alapján történik, általában heti kifizetéssel.

Művezető

Generálkivitelezéssel és vasbeton szerkezetek építésével foglalkozó cég keres építési helyszíni művezetőt, Szekszárd környéki kivitelezési munkákra.

A művezetőnek részt kell vennie a kivitelezési munkák előkészítésében, megvalósításában. Az építési helyszínen össze kell fognia az alvállakozók munkáját, valamint az alvállalkozói elszámolásokhoz mennyiségkimutatásokat kell készítenie.

A munka betöltéséhez a leendő művezetőnek szakirányú végzettséggel rendelkeznie kell, személyiségét tekintve legyen alkalmas az önálló munkavégzésre, legyen jó problémamegoldó képessége és határozott fellépése. A külső helyszínekre való eljutás miatt rendelkeznie kell B kategóriás jogosítvánnyal.

Előnyt jelent a jelentkezés elbírálásánál a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, a szakmai gyakorlat ipari építkezések területén és a számítógépes ismeretek.

A cég stabil, hosszú távú munkalehetőséget, valamint a munkavégzéshez átadott autó magáncélú használatát is lehetővé teszi, továbbá prémiumot is ad a projektek eredményes megvalósulása esetén.

Vegyes építőmunka

Szekszárdi székhelyű és telephelyű cég sok éves tapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. Legfőbb munkatevékenysége a könnyűszerkezetes épületek építése, síklemez fedés, bádogos munkálatok, valamint tetőfedés.

Hosszú távú munkára keresnek munkatársakat versenyképes fizetéssel a következő munkálatokra: könnyűszerkezetes építőipari munka, síklemez fedés, bádogos munkák kivitelezése, tetőfedés, lakatos munkálatok, szerkezetlakatos munkák, ácsmunka. A cég támogatja a munkába járást és kiemelt bérezést biztosít.

A felsorolásban a kivitelezési munkákra hoztunk példákat, de nem szabad megfeledkeznünk az építész- vagy építőmérnökökről sem, hiszen ők készítik el a tervrajzokat az építkezéshez. Az álláskereső portálon ezzel a végzettséggel is találunk munkát.