Miután lebukott, rálőtt az üldözőire az afgán migráns

Az Angliában lebukott afgánok elfutottak, ám egyikük menekülés közben "kis kézifegyverrel" az őket kocsival követő két gazdálkodóra lőtt.

Rálőtt az üldözőire

Hetet közülük a hatóságok őrizetbe vettek, de további hat elmenekült. Őket egy környékbeli farm két tulajdonosa vette észre egy gazdasági épületben. A lap az egyik farmert idézve azt írta, hogy az afgánok elfutottak a földeken keresztül, ám egyikük menekülés közben "kis kézifegyverrel" az őket kocsival követő két gazdálkodóra lőtt.

Sérülés nem történt, de a járműben károk keletkeztek. Az esetről a területileg illetékes Staffordshire megyei rendőrség is beszámolt honlapján, megerősítve, hogy az incidensben a gazdálkodók járműve megsérült. A beszámoló szerint a nagy erők bevonásával megindult széles körű kutatás ellenére az elmenekült hat személyt azóta nem látták a környéken.

A hatóság ugyanakkor kérte a helyi lakosságot, hogy ha bármi gyanúsat lát, jelezze a rendőrségnek. Az MTI kérdésére a Staffordshire megyei rendőrség szóvivője közölte, hogy a kamionsofőrt őrizetbe vették, de kilétét nem fedték fel